Wednesday, 28 March 2012

Semalam Mimpi Banyak Menakutkan...

Salam...
Pagi tadi bangun jew dari tdo bila dikejutkan oleh ayam digital...rasa mood adoiii malasnya nak pergi kerja..apa tidaknya mimpi malam td mmg xmasuk akal dek tak tercapai akalku...ngeri seram sejuk.

Bila dah smpai ofis mcm biasa la call sugar daddy En asben la dulu...bgtau kat abg, supaya jangan call awal pg tadi, disebabkan dia nak tau jgk kenapa, aku pon bgtau la dia hal sebenar ......sebenarnya...sebenarnya....sebenarnya ayg join koir la..arini ada persembahan  dah 2 minggu berlatih...dah agak sgt !!! asben yang bertuah tu gelak sehabis gelak...siap keluar lg perkataan..." ayg xrisau kew nnt ayg nyanyi semua org keluar dari auditorium tu"...kah kah kah...adoiii smbung gelak lagi..adoiiii...teruk sgt kew suara aku ni...rasanya aku ni terpilih jgk dlm kategori suara saprano betul xejaan ni..hentam saje la

alhamdulillah la selamat jgk persembahan dan segala suara2 pecah rumah mmg xde kedengaran.hehehe..

itu saja...tajuk lain cerita lain...xde masalah punya k..BYE semua..:)