Monday, 18 June 2012

Last Weekend: Pusat Sains Negara

Lawatan sambil belajar(taska permata infra)...kali ini ke Pusat Sains Negara...macam biasa la sy kan budak kampung...pertama kali jejak kaki kat pusat sains negara ni...masa zaman skolah dulu mana lah mak ayah mampu nak antar ikut rombongan skolah....bila dah besar panjang ni baru jejak kaki. Sangat menarik tempat ni untuk murid-murid dan pelajar-pelajar sekolah...banyak perkara boleh tgk dan pelajari...dalam hati kecilku...ruginya zaman remaja dulu xdatang psn...lebih2 lagi time nak exam UPSR,PMR,SPM dulu...

Ibubapa yang mempunyai anak yang sedang bersekolah elok sgt lah bawa anak-anak ke sini...bagi pendekatan dan pengalaman kepada mereka...bagus!!!! Kebetulan plak masa sy pergi ada pameran dinosour...sehinggakan iriss lepas jeww tgk dinosour siap boleh buat sound lagi...suruh pegang takut...
(pameran masih berlangsung sehingga 31 Julai 2012) klik untuk dapatkan harga tiket....



Tempat ni bagus untuk dikunjungi seisi keluarga...menarik...rugi plak xbawa baju renang...ada kolam la...

SEKIAN...