Friday, 13 March 2015

Cara Nak Download Video dari Youtube

Kebiasaan perisian yang aku guna sejak sekian lama...setakat ini masih berpuas hati...

Step 1 : Download dulu perisian nih .... Youtube Downloader dengan sekali klik dan 3 langkah seterunya dari link ini kita dah boleh dapatkan software tersebut.

Step 2 : Pergi ke laman Youtube . Kerja-kerja untuk memilih video-video yang kita nak.

Step 3 : Copy share link di Youtube , n then paste kat youtube downloader yang dah siap di install tadi.

Step 4 : Dengan semudah tu tunggu sehingga siap di download file td sambil minum kopi ..kalo panjaanggggg sgt,... data internet pon unlimited download jew apa saja apa suka.

sekian utk step ringkas.