Wednesday, 9 September 2015

Langkawi Trip : Kursus PIBICT SIRI 6/2015

Assalamualaikum...

Trip ke 2 ke langkawi dalam tahun 2015 juga.kali ini atas tujuan sebagai pengajar/fasilitator/ urusetia kursus ict ni...atau lebih di kenali kursus pibict oleh warga infra. secara ringkasnya kursus ini khas kepada setiausaha/ bendahari jkkk/p di setiap daerah.untuk kali ini daerah yang di pilih adalah langkawi..so dengan bahagia dan bangganya....

aktiviti-aktiviti bergimba memang tak dapat dilaksanakan lah sebab pergi atas tiket berkhidmat untuk negara kan...jadinya masa-masa dipenuhi dengan jadual waktu  yang padat gitu lah...ye ke ye ke... sesampai je kat airport langkawi tu terus dapatkan mpv yang siap2 dah booking awal dengan pihak hotel kami menginap...

Skit review hotel kami menginap : LANGKAWI SEAVIEW HOTEL, Dekat Pekan Kuah, Langkawi.



Gambar dari bilik kami menginap...view pantai dapat di lihat dari bilik kami. keadaan hotel bersih dan memuaskan. kelengkapan hotel cukup utk taraf 3 bintang punyer hotel la...breakfast pon okey makan-makan kenyang...hehe...harga pon memuaskan la xde la mahal sangat. ada kedai makan lagi berhampiran hotel sekiranya pada waktu malam anda-anda sekalian rasa kelaparan boleh jalan kaki je...mcm-macam makanan dijual

Antara peserta-peserta kursus kami...(dari daerah langkawi)
mereka sgt2 sporting...






Hari last keberadaan kami di sana...penghabisan...makan laksa ikan sekoq kat tepi airport tu...terbaek....
Nak cerita banyak lagi tapi ketiadaan masa..ada masa jumpa lagi..hehe...bai bai....