Thursday, 1 October 2015

Review...aku dan suami si pengguna masker vietnam.

Assalammualaikum...
Kali ini post nak cerita pasal pengalaman  aku laki bini menggunakan masker vietnam nih ... yg makin di cuba2 oleh ramai org2 kampung.
alkisahnya aku kenal gam ni...adik aku yg kat kampung tu mai tampal kat idung kembang aku nih...sekali tampal dengan hasil tangkapan yg amat mengejutkan dan tidak disangka2. sblm ni pernah jgk duk guna utk buang whitehead or blackhead nih...tp xde jmpa yg secanggih ni... sekali cuba terus terpikat gitulah rasanya...
harga pon amat berbaloi dengan isi kandungan...penggunaan boleh dlm banyak kali..sepuas hati lah... masa baru-baru jumpa dgn benda alah ni...hari2 lekat kat muka...yg tak sabar nk tgk hasil tangkapan...fuhhhh...mencacak-cacak gitu....
***** ckp saja tanpa bukti xbesh jgk****
jap nak kasi upload gambo skit...hasil2 tangkapan dari kulit muka encik asben..

hasil tangkapan dari kulit muka encik asben...geli tapi puas hati lah!!! ini gambar setelah tiga minggu tak buat.en asben biasalahbekerja diladang...kalo lama tak spa kan muka dia...byk lah sisa-sisa teekumpu bersarang.

Yang best tgk masa kita tarik tu nanpak benda- benda yang tercacak cacak tu keluar.

gam power nih!!  terbaekkk!!#!

oleh yg sedemikian...kalau ada si gadis atau si kumbang.teruna dan dara.ahkak ahbang...mai mai try...yang ingin mencubanya boleh direct dgn sy dengan harga RM 10.00'sebotol tanpa gst. call me bila rasa nak cuba.016-7764029 -hazwani hamzah. tqvm.