Thursday, 17 March 2016

Homestay Banghuris...My First Kursus Hometay as a fasilitator and urusetia

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 

pinned this memories....

fun ...enjoy...

pertama kali mengikuti bagaimana geng baru kat ofis ni mengendalikan kursus yang enjoy n sambil jenjalan , menikmati keindahan kampung orang dan  mengenali cara hidup dan hidangan yang lazat2 di tempat orang...

kali ini banyak makan makanan jawa ehhh....

terletaknnya satu kampung yang sungguh menarik, bersih cantik...yang penting makanan best2...sedappp... my first time aku memakan tempe...sblm ni aku xde minat nak rasa pon...puas hati dengan masakan ibu-ibu yang menhidangkan kepada aku punyer team..

team kami utk kali ini.... mr pilot : abg khai, penceramah1 : Mr Zainorin, Penceramah2 : Mr Zainol anda Penceramah3 : Madam Rashidah...

see....:-

tarikan ke homestay banghuris...mcm ala2 korea gitu...
inilah puan rashidah...waktu update ni puan shidaa ni dah di naikkan pangkat dan bertugas di JAKOA HQ dah...selamat maju jaya my anje..cececeee...

dihidangkan nasi ambeng pd malam kebudayaan ...merupakan salah satu slot kursus homestay...
yg ni pinjam gambar kat google....kwsn pusat aktiviti homestay banghuris.

NICE EXPERIENCE....