Friday, 2 March 2012

Mari Cuba!!!!

Hai....

Petang jumaat yang indah ni, ak nak share satu perisian edit mengedit yang senang sgt nak digunakan...kalau yg xsehebat mana ilmu di dada mcm ak ni pon kira sekali pegang blh nampak satu perubahan la skit pada gambar asal tu...hehehe..

dari yang simple2 tools mcm nak crop, sharpen, red-eye gambar sehingga lah nak tukar selera bagi nampak lbh menarikk dari yang asal.Siap boleh tambah text, clipart, foto2,....!!! 
GAMBAR ASAL

GAMBAR YANG TELAH DI EDIT

UNTUK MENCUBA klik disini

aku suka yg ni sbb dlm kategori senang dan mudah.... Selamat Mencuba...