Thursday, 10 May 2012

my 1st time p GYM

pertama kali pergi gym...sblm xpernah jejak pon kerana selalu p jogging kat taman jew...disebabkan hari sabtu yang lepas putrajaya hujan... dah tu mmg rasa nak buang kalori yang di bela selama 2 minggu duk makan fast food jew hari hari.... biasa la mula-mula masuk mmg malu-malu gtu...dah tu siap pergi bawa budak kecik lagi...adoiii..aku jew ke pergi gym bawa anak bawah umur...keh keh keh...best juga tukar selera p gym ni...lepas ni akan selalu la ak p gym...berketut-ketul la badan mummy iris nnt....heheheheheeeeeee.....

si baju hijau tu xpernah p gym pon...sama2 pertama kali jejak...tp xtau la mula2 jumpa dia mmg muka dah macam tu....keh keh keh....