Thursday, 27 December 2012

KUPON UTK HOTEL 4 STAR..tinggal beberapa jam saja lagi....

As Salam....

Sebelum ni selalu terima discount cuopon kat milkdeal...kali ini ada sorang ofis mate saya taq n turun ajak serta sekali percutian di Gold Coast Morib di Banting, Selangor...Sudah sedia maklum misi mengabiskan bonus sudah selesai dengan jayanya...tetiba dapat plak tawaran kupon ni,...aduhai...iman ku amat2 nipis...bila fikir2 balik nk ignore sj...tapi bila teringatkan satu tarikh awal tahun depan...terus call En fadle ...bgtau pasal offer coupon tu....hehehe....dengan baik hati en suami terus setuju bila bgtau harga RM180...dengan kelengkapan Studio Suite Room...free dinner for 2 person...free breakfast for 2 person..free 2 tickets water theme park..adohaiiii ini kan berbaloi-baloi...bila lagi nak merasa kata en suami...hehee... 

Dengan senyum bahagia...aku terus plan dgn kak ziha plan nk book tarikh tersebut sbb ia adalah bersamaan dengan tarikh hari lahir ku..hehehe...set....insyaAllah 11.1.13 ...kira jadi !!! hehehe

Tawaran Kupon masih dibuka untuk beberapa jam sahaja lagi...KLIK DISINI 
*1)sbb2 kukuh sy ambik kupon ni...hehehe.... kerana berkebetulan dengan tarikh penting yg jatuh dalam        tempoh percutian itu...2) Bila lagi nak merasa duduk hotel mahal...siapa lah saya ni...3) Percutian bersama suami n anak...4) Tempat tersebut berdekatan saja dengan putrajaya..xover bajet pon...hehehe...harap2 la....minyak kereta jew untuk pergi tdo hotel...anak org kampung mana lah ni..daratttzzzz...kekekekeee...

JOM JOIN SKALI....


Beachside Resort with Water Theme Park Overlooking Calm Seas in Morib, Selangor – Gold Coast Morib Resort



skit info...ambik dari GROUPON
  1. 4-star resort stay away from the city overlooking idyllic beaches and lush fauna of Morib’s coast.
  2. Spacious rooms with elegant touches overlooking the sea or lush forests with a private Jacuzzi bathtub.
  3. Water theme park built within the resort grounds, featuring large pools, a water canal, and various slides.
  4. Combine Groupons for longer stay.


ANDA DAPAT???...
  1. 2D1N stay in Studio Suite with Jacuzzi with daily buffet breakfast for 2 people.
  2. Entrance tickets to water theme park for 2 people.
  3. Buffet dinner for 2 people (for stays from Sun – Fri only, not valid from Feb 10, 2012 – Feb 14, 2013).


Studio Suite with Jacuzzi (ada jakuzi lagi tu kat bilik,...) ok ok...
  1. 45 sqm room
  2. King-sized or twin bedding
  3. Private bathroom with Jacuzzi and hair dryer
  4. Safety deposit box
  5. Coffee and tea making facilities

Senang Cerita Anda Boleh Klik kat cni nak tgk Gambar Hotel...ngan  Theme Park semua-semua....

website hotel tersebut..klik disini
COMING SOON .next percutian..insyaAllah...SEKIAN.