Wednesday, 2 January 2013

HOLI-HOLI-DAY :Part 4 : Penutup 2012 yang lalu

LOST WORLD OF TAMBUN

Penutup Jejalan Kami adalah Lost World Of Tambun....
SELAMAT DATANG....kalo datang tambun mmg xsah x snap foto kat kuching tambun ni kan...
Harga Tiket....
Harga tiket yang agak mahal jgk la pada saya...RM 45 utk dewasa dan RM 38 untuk kanak-kanak...kalau boleh pihak sunway janganlah naik kan lagi harga..turunkan adalah lebih baik...Bagi couple yg dah ada anak mcm kami...mmg xdapat main pon semua games...select yang mana boleh jew...macam iris plak..main air jew yang dia tau...terlebih tinggi plak lah iris ni...(hanya 90cm kebawah shj tidak di kenakan tiket)...jadinya iris dikenakan RM38 jgk la...


Ada cerita disebalik foto ini...
Beli baju dulu bos!!!!






Keletihan di pengakhir garisan
Tukang bimbit kain basah...


Body Guard Iris steady sokmo
Bagi Iris test air kolam dulu ...












 SEKIAN..SELAMAT DATANG 2013...baru 5 minit yang lepas encik fadle call bgtau dia kena kursus 10/1/2013...adohai 11/1/2013 tu tarikh penting dan dia perlu ada dan hotel pon sudah booked...nak tak nak papa datang la ...tolonggggg lah datang....!!!!!